,

Winol universele bio reiniger

7,99 Excl. BTW

Het is een hoogwaardige allesreiniger die geen gevaarlijke oplosmiddelen bevat en verdund met water voor een breed scala aan industriële reinigingstoepassingen. Het is bedoeld voor het snel en effectief verwijderen van vuil zoals vet, olievlekken, smeermiddelen, teer, was, voedselvlekken enz. Over het algemeen gebruikt voor kunststoffen, machines, vloeren, motoren, motoren, lagers, ramen en stoffering. Het verwijdert ook de oxidatie van lichte metalen en geeft het materiaal zijn natuurlijke glans terug. Het kan 1/5 worden verdund, afhankelijk van de toestand van vuil en olie. Het is biologisch afbreekbaar en onbrandbaar. Er zijn geen zuren en fosfaten. Het kan ook worden gebruikt met een drukpomp.

Gebruik: Spuit het te reinigen oppervlak in en laat het enkele seconden intrekken. Spoel vervolgens af met schoon water. Bij zwaardere vervuilingen met een wissel/borstel zonder verdunning over de oppervlakken wrijven. Het product moet worden verdund wanneer het wordt gebruikt in interieurreiniging (console, plastic gebieden). (10% Bio-reiniger – 90% Water). Het is aan te raden om eerst het water te mengen en daarna het materiaal zodat het niet te veel gaat schuimen.

Winol Universele Bio Reiniger voor de Automotive Sector

Wij begrijpen de uitdagingen waar je in de automotive sector voor staat en bieden je de beste oplossingen. Maak kennis met onze Winol universele bio reiniger, een revolutionair product dat je helpt om jouw werkplaats schoon en milieuvriendelijk te houden. Onze missie is om jou te voorzien van producten die voldoen aan de hoogste normen en tegelijkertijd milieuvriendelijk zijn. Met Selhan.nl ben je verzekerd van de beste producten, waaronder onze Winol universele bio reiniger.

Winol Universele Bio Reiniger – Voor een Schone en Milieuvriendelijke Werkplaats

Onze Winol universele bio reiniger is speciaal ontwikkeld om de uitdagingen van de automotive sector aan te gaan. Deze krachtige reiniger verwijdert moeiteloos olie, vet, remvloeistof en andere hardnekkige vervuilingen, terwijl het tegelijkertijd veilig is voor het milieu. De bio-afbreekbare formule zorgt ervoor dat je jouw werkplaats schoon kunt houden zonder schadelijke chemicaliën te gebruiken.

Optimaliseer je Werkplaats met Selhan.nl

Met Selhan.nl en onze Winol universele bio reiniger kun je jouw werkplaats naar een hoger niveau tillen. Niet alleen zorg je voor een schone en veilige werkomgeving, maar je draagt ook bij aan een duurzame toekomst. Onze Winol universele bio reiniger voldoet aan de hoogste normen van kwaliteit en milieuvriendelijkheid, en is daarmee een essentieel onderdeel van jouw automotive werkplaats.

Kies voor Kwaliteit en Duurzaamheid

Kies Selhan.nl als jouw partner in de automotive sector en ontdek de kracht van onze Winol universele bio reiniger. Bezoek onze website op Selhan.nl en ontdek ons uitgebreide assortiment van hoogwaardige en milieuvriendelijke producten.

Zoekwoorden: Selhan.nl, Winol universele bio reiniger, Automotive sector, Milieuvriendelijke reiniger, Betrouwbare leverancier, Hoogwaardige producten, Duurzame werkplaatsoplossingen en Online zichtbaarheid.

Inhoud

Winkelwagen
Scroll naar boven
Chat openen
1
💬 Hulp nodig?
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?